BASISCURSUS

Opgelet: de basiscursus van september en oktober is reeds volzet. Je kan je op de wachtlijst zetten of reeds inschrijven voor de cursus van november.

De basiscursus richt zich tot baasjes met honden van elk ras en elke leeftijd vanaf 12 weken. De cursus bestaat uit 10 lessen gevolgd door een evaluatie.
Baas en hond komen 2 x per week naar de les die telkens start met één uur theorie en gevolgd wordt door een praktijkgedeelte van ongeveer een half uur. Daarbuiten moeten zij thuis ook nog intensief aan de slag, wat maakt dat deze cursus weliswaar kort, maar toch best zwaar is. Daar staat tegenover dat door deze nauwe samenwerking baas en hond elkaar perfect leren begrijpen en dat is uiteindelijk de bedoeling!
De lessen worden steeds aangepast aan het karakter en het niveau van de hond. Geen enkele hond is dezelfde en het is dus ook niet de bedoeling dat alle honden aan het einde van de rit hetzelfde kunnen.
De goede relatie tussen baas en hond staat centraal!

Theoretische items:

Praktijkoefeningen:

Data:
Maandag- en woensdagavond van 19.00 u. tot 21.00 u.

De infovergadering is steeds gratis en gaat door zonder hond.
Voor de exacte data van de basiscursussen klik hier.

Prijs:  € 130,00

Interessant:
voor een tweede hond binnen hetzelfde gezin gelden er speciale voorwaarden, meer info op de hondenschool...

Belangrijk!
Alle honden die les volgen, moeten in orde zijn met hun jaarlijkse vaccinatie èn ingeënt zijn tegen kennelhoest. Gelieve bij de inschrijving steeds het hondenpaspoort of het vaccinatieboekje mee te brengen om dit te bewijzen.