Gehoorzaamheid 1 & 2

Vervolgcursus

Veel mensen vinden het leuk om door te gaan met hun hond of om samen met de mensen die ze in voorgaande cursussen hebben leren kennen, verder te trainen. Dat kan in de wekelijkse gehoorzaamheidslessen. Hier worden de puntjes op de ‘i’ gezet, de oefeningen worden moeilijker gemaakt en er worden nieuwe vaardigheden aangeleerd. Dit zijn lessen voor wie het fijn vindt om met zijn hond bezig te zijn, hem goed te socialiseren en hem volledig onder controle te krijgen. Hier wordt nog enkel de praktijk geoefend.

Gehoorzaamheid 1 biedt de cursisten de kans om de vaardigheden die ze aangeleerd hebben in Basis+ naar een hoger niveau te tillen en steeds dichter bij de andere honden en baasjes te werken.

In gehoorzaamheid 2 wordt dan weer meer ingezet op het 'los' werken en wordt de aanzet tot agility gegeven.


Praktisch

Voor wie? voor alle baasjes met honden die Basis+ gevolgd hebben.
Wanneer?
  Gehoorzaamheid 1: zaterdag van 9.15 u. tot 10.00 u.
  Gehoorzaamheid 2: zaterdag van 10.15 u. tot 11.00 u.
  Probeer steeds minstens 10 minuten voor het aanvangsuur te komen zodat je je hond nog kan uitlaten en laten plassen. Op die manier kan de les tijdig beginnen. Aankopen kunnen voor of na de les gedaan worden.
Klik hier voor de exacte data.
Lesgever: Brigitte De Vleeschauwer
Prijs: de betaling gebeurt met een pootjeskaart van € 100,00. Dit is een 10-beurtenkaart waarbij de beurt enkel wordt ‘aangepoot’ als je aanwezig bent in de les.